ASIAN BEACH GAMES 2016

ASIAN BEACH GAMES 2016

Asian Beach Games este un eveniment multi-sport organizat o data la 2 ani, reprezentand 45 de Comitete Olimpice Nationale din intreaga Asie. Cu ocazia competitiei, prin frumoase intreceri sportive se celebreaza cooperarea si unitatea fara diferente, prietenia intre tarile participante, Asian Beach Games desfasurandu-se sub auspiciile Comitetului Olimpic Asiatic.
Astfel, in perioada 29 Sept. – 2 Oct. 2016, Vietnamul a avut onoarea sa organizeze cea de a 5-a editie a jocurilor, Danang, unul dintre cele mai moderne orase vietnameze, o oaza de plaja, nisip si soare, fiind centrul evenimentului ce a reunit 22 de sectiuni sportive, printre care si cel mai popular stil de arte martiale vietnameze, Vovinam Viet Vo Dao.
In acest an, Comitetul Olimpic Asiatic a adresat o invitatie speciala la Asian Beach Games, Dlui. Florin Macovei – Presedinte al Federatiei Europene si Vicepresedinte al Federatiei Mondiale de Vovinam Viet Vo Dao, acesta fiind onorat sa participe in calitate de oficial la acest grandios eveniment sportiv al Asiei.
Distribuie:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *