Campionatul European de Vovinam Viet Vo Dao – copii si juniori Romania / Iasi 2017

Campionatul European de Vovinam Viet Vo Dao – copii si juniori Romania / Iasi 2017

In perioada 31 Martie – 2 Aprilie 2017, Romania va gazdui cea de a doua editie a Campionatelor Europene de Vovinam Viet Vo Dao dedicate copiilor si juniorilor, Sala Sporturilor din Iasi fiind pentru 3 zile centrul Vovinam-ului European. Evenimentul este organizat sub egida Federatiei Europene de  Vovinam Viet Vo Dao in colaborare cu Federatia Romana de Vovinam Viet Vo Dao, ambele coordonate de Presedinte EVVF si FRVV, Dl. Florin Macovei – 5 Dang.

La competitie vor participa 9 tari cu aproximativ 170 de sportivi, delegatiile straine (sportivi, antrenori, arbitri, insotitori) totalizand peste 300 persoane. Sportivii se vor intrece atat la masculin cat si feminin in probe de lupta, de forme cu mana goala dar si cu arme (Quyen), de probe regizate cu partener, cu si fara arme (Song Luyen, Da Luyen). La eveniment sunt asteptate personalitati din administratia Iasi – Dl. Mihai Chirica, Primar al Iasiului, din sfera sportiva si a doneniului de afaceri iesean. De asemenea, salutam prezenta deosebita a Excelentei Sale, Dl. Tran Thanh Cong, Ambasadorul Vietnamului in Romania!

PROGRAM

Programul evenimentelor se desfasoara pe durata a 3 zile:

Vineri, 31 Martie:

–     Dimineata – sosirea delegatiilor.

  • Dupa-amiaza debuteaza cu sedinta Congresului Federatiei Europene (ora 14:00), urmata de Intalnirea Sefilor de Delegatii participante la Campionatul European (ora 16:00) si Intrunirea Arbitrilor EVVF (ora 18:00).

Sambata, 1 Aprilie:

  • Dimineata, incepand cu ora 9:00 sportivii se vor intrece in probe de lupta si tehnice.
  • Dupa-amiaza, ora 16:00, este programata Ceremonia Oficiala de deschidere a Campionatului European urmata de noi evolutii competitionale, iar la final Premierea campionilor primei zile.
  • Incepand cu ora 20:00 WELCOME PARTY !!!

 

Duminica / 2 Aprilie:

  • Dimineata, incepand cu ora 9:00 primele probe.
  • Dupa-amiaza, evolutiile finale incepand cu ora 14:00 urmate de Festivitatea de premiere a campionilor celei de-a doua zi a intrecerilor si Ceremonia de Inchidere a celui de-al doilea Campionat European de Vovinam Viet Vo Dao – copii si juniori!
  • Luni, 3 Aprilie – plecarea delegatiilor straine din Romania.

Uram mult succes tuturor delegatiilor participante (sportivi, antrenori, simpatizanti) si invitam toti iubitorii artelor martiale (practicanti sau pur si simplu spectatori), sa participe la acest eveniment al artelor martiale, sa-si incurajeze favoritii intr-un spirit fair-play, sa descopere si sa simta poate pentru prima oara emotia spectacolului produs de Kung Fu-ul vietnamez si de ce nu, poate pe viitor, sa devina chiar membri ai frumoasei familii ce uneste practicantii de Vovinam Viet Vo Dao!

Cu prietenie, va asteptam la Campionatul European de Vovinam Viet Vo Dao (juniori) – Romania 2017 si va oferim mai multe detalii in Book Competition…!

 

WELCOME PARTY

Dupa deschiderea oficiala, incepand cu ora 20:00, membrii tuturor delegatiilor participante la Campionatul European, incluzand sportivi, antrenori, arbitri, parinti, oficiali, sponsori, sunt invitati sa participe in spiritul marii familii a pasionatilor de Vovinam Viet Vo Dao la o Petrecere de Welcome Party cu specific traditional romanesc, organizata prin amabilitatea Restaurantului Cavalerul Medieval si Maestrului in arta culinara – Dl. Gigi Fedeles, multiplu medaliat al Concursurilor Gastronomice Internationale, cel care prin experienta si talentul sau deosebit reuseste sa dea o nota apetisanta – fermecatoare preparatelor traditionale.

Evenimentul va fi gazduit de Sala Mare a Palatului Roznovanu (Primaria Iasi), locatie amenajata special pentru Petrecerea de Bun-Venit.

De asemenea, Federatia Romana de Vovinam Viet Vo Dao adreseaza sincere multumiri partenerilor nostri: Directia Judeteana de Tineret si Sport – Iasi, Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Iasi si nu in ultimul rand sponsorilor nostri: Cavalerul Medieval – Restaurant, Kosarom, AviTop, Ral Construct Management, Etmak Grup, Avensa, Avetex, Rolandia, Cotnari, Hotel Eden, Hotel Ramada, Blue Invest, Express Plus, Asociatia Foto Iasi, Notar Public Raluca Macovei.

Distribuie:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *