Stagiu Instructori FRVV – Bacau 2016

Stagiu Instructori FRVV – Bacau 2016

In perioada 24-25 Septembrie 2016, Federatia Romana de Vovinam Viet Vo Dao a organizat la Bacau un Stagiu de Instructori sub coordonarea Maestrului Florin Macovei – Dir. Tehnic Romania.

La actiune au participat 11 instructori si antrenori, cu totii implicandu-se cu entuziasm si energie atat in acumularea unor noi tehnici martiale cat si in dezbaterile privind tematica stagiului.

Astfel, in ceea ce priveste aspectele practice ale actiunii, s-au lucrat Quyen-uri (forme) din programa de examinare: Ngoc Tran Quyen, Viet-Vo-Dao Quyen, Vien Phuong Quyen si s-au abordat principii si metode de antrenament avansate prin Khoa Go Tu Ve (tehnici de autoaparare).

De asemenea, s-au dezbatut aspecte teoretice, cum ar fi: imbunatatirea procesului de predare – programarea lectiei de antrenament; instituirea unui sistem unitar de norme de control; integrarea mai eficienta a practicantilor in sistemul competitional de Vovinam Viet Vo Dao.

Spre finalul stagiului s-au abordat aspecte organizatorice la nivel national privind programarea activitatilor in anul sportiv 2016 – 2017, completarea regulamentelor federatiei si in mod deosebit organizarea Campionatului European de Juniori de la Iasi din martie-aprilie 2017.

Actiunea a fost gazduita de C.S.Soimul Bacau – sala de sport a Fac. de Educatie Fizica „Vasile Alecsandri”.

Distribuie:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *